Тел.: +359 888 225 673 | Email:

За нас

Фирма "СКЕЛЕ" ЕООД е основана през 2007г. и е една от водещите български компании в сферата на отдаване под наем и продажба на фасадни скелета, строителна механизация, алуминиеви кули и стълби. Дистрибутор за България е на немската фирма “Layher” Ltd. за алуминиеви кули и стълби. До момента сме изградили над 4800 обекта на територията на град София и около 800 обекта из цялата страна. Фирмата е обезпечена изцяло с необходимата за дейността ни складово-материална база, механизация, транспорт и измерителна апаратура.

Фирма "СКЕЛЕ" ЕООД е Официален представител и дистрибутор на една от водещите в света фирми за производство на строителни подемници, въжени хаспели,наклонени лифтове , повдигачи за хора и материали както и за тръби за строителни отпадъци "GEDA" Ltd.

Добрата репутация на “СКЕЛЕ“ ЕООД се дължи на високото качество на работа, кратките срокове на изпълнение и въвеждането на нови технологии и материали в строителството.

Принцип на работа

  • Коректност
  • Професионализъм
  • Качествено и надеждно обслужване
  • Постоянен стремеж към подобряване качеството на извършваните услуги
  • Изпълнение в срок

Нашия екип

Колективът ни е изграден от изключително висококвалифицирани специалисти с богат опит в областта на строителството на скелета. Периодичното възлагане на нови поръчки от клиентите ни е доказателство за отличното качество на извършваните от нас услуги.

Костадин Георгиев -мениджър

Димитър Петков -мениджър монтажи

Нашите парньори

https://www.bulgariandivingacademy.bg/
https://www.dive.bg/
https://geda.bg/en/